Leve Ons!

Heel veel voorspellende gaven had je dus niet nodig, om te voorzien dat de troonrede het verkiezingspraatje van VVD/PvdA zou worden. Prinsjesdag hield me meer bezig dan anders, want het AD trommelde me last-minute op, om de gehele troonrede te illustreren. Dat was een ouderwetse adrenaline-dag, gisteren. Had mij tegelijk op de fiets gezet en ik had een etappe in de Ronde van Den Haag gewonnen. Aantekeningen maken bij de troonrede vanaf 13:15 en dan knallen, deadline 18:00. Had ik in de haast ook nog het formaat van de strip verkeerd uitgerekend, waardoor ik er een stuk aan de voorkant bij moest tekenen. En als ik toch bezig was, ze gooiden de column van Vincent Bijlo naar de voorpagina, waardoor ik er aan de rechterkant ook nog een stuk bij moest tekenen!(werd een plaatje ertussen, de strip werd er eerlijk gezegd alleen maar beter van). Kreeg ik een uurtje extra voor. Dat biertje om half acht smaakte echt heel goed. Morgen het resultaat op deze plek.bibu02_210916john-blog