De Jager Offshore 13 april 2016

Uiteraard zouden wij als Doorzon Holding BV wel gek zijn als we onze inkomstenstromen niet via allerlei constructies zoveel mogelijk buiten het zicht van de fiscus zouden houden. Dus ja, ook wij zijn op een gegeven moment offshore gegaan. Niet naar de Maagdeneilanden, daar wilden ze ons met onze zielige winstjes niet hebben, maar gewoon dichterbij huis, via de Waddeneilanden. Zo bankieren wij op Texel(Rabobank), Vlieland(ABNAMRO), Terschelling(ING Postbank) en op Schiermonnickoog(Triodos, zodat we, als we met onze constructies in de pers komen, altijd kunnen zeggen dat we OOK ideeel(umlaut ergens op een van de e-tjes)bankieren. Er zullen wel wat fans zijn die nu hun wenkbrauwen fronzen, maar je geld wegsluizen via trusts is al zo oud als de Bijbel. De slogan In God We TRUST, is natuurlijk geen loze kreet, mensen.BIBU02_130416JOHN-blog