UFO

Deze week hebben verschillende piloten in het Ierse luchtruim een UFO gezien. Onverklaarbare bewegingen van iets dat licht gaf. Zelf heb ik, met als mijn getuigen mijn maten met wie ik als 19 jarige voor het eerst zonder ouders in Frankrijk kampeerde, ook een UFO gezien. Een Onverklaarbaar Vliegend Object. We lagen ‘s avonds voor onze tent, die op een camping op een heuvel nabij Clermont-Ferrand stond, en we waren, moet ik toegeven, wel een beetje stoned. Er komt een vliegtuigje aangevlogen, tenminste dat namen wij aan, omdat we vrij langzaam een lichtje in de lucht van links naar rechts zagen vliegen. Merkwaardig was wel, dat het vliegtuigje geen geluid maakte. Het was dus vast een groter vliegtuig, ver weg. Het lichtje minderde vaart en hing vervolgens stil in de lucht. Nu werd het gekker, want dan moest het een helikopter zijn, en die zouden we zeker moeten horen. Vervolgens vloog het lichtje terug, naar links om weer vaart te minderen en weer even stil te gaan hangen, om daarna weer langzaam naar rechts te vliegen en die hele vliegbeweging weer te herhalen. Dit alles uren lang en zonder enig geluid. We hebben er met zijn vieren vol ontzag en met enorme verbazing naar zitten kijken, totdat we gingen slapen(het lichtje ging nog steeds heen en weer)met de zekerheid dat we een UFO hadden waargenomen, het was een verder onverklaarbaar verschijnsel.  De volgende ochtend zagen we op ooghoogte het horizontale gedeelte van een in het dal staande bouwkraan, die losgeslagen was en zachtjes in de wind rondjes draaide, met aan het uiteinde een lamp.