Kiezen of Delen

Deze cartoon haalt eigenlijk mijn eigen campagne voor De Persgroep onderuit, die momenteel loopt op televisie en  in abri’s door het hele land.

Daarin betoog ik immers, dat je met een abonnement op het AD geen verkiezingsstress meer hebt. Maar alles voor de goede zaak, en die was om De Grote Leider Tot In De Eeuwigheid Xi van China in het zonnetje te zetten, want die heeft de keuzestress in China volledig uitgebannen. De Grote Leider van het democratische Westen reageerde niet teleurgesteld, maar geinspireerd! Dat leek Trump ook wel wat, dat ze hem nooit meer wegkrijgen.

Speaking of Trump: zijn vorige grote inspiratiebron Steve Bannon sprak op het congres van het Front National, dat niet meer zo mag heten, maar die nieuwe naam is niet bij me blijven hangen en ik ga hem niet op Google opzoeken, want dat kan later altijd tegen je worden gebruikt. Maar goed, die Steve Bannon stond op vele foto’s in vele kranten, maar mijn eigen AD had de enig juiste foto, wat betreft de stand van de rechterarm.