2 cartoons

De cartoon voor dinsdag 03 oktober had ik maandagmorgen vroeg al klaar en verstuurd, na het lezen van een artikel in het AD over hoe goed personeel zich voelt in een omgeving met planten.

Toen kwam de berichtgeving over Las Vegas door. Een niets aan de hand-cartoon leek mij niet op zijn plaats tussen de berichtgeving over de schietpartij, die de volgende dag ongetwijfeld de eerste pagina’s van de krant zou vullen(mijn cartoon staat op de 2). Dus leverde ik onderstaande vervangende cartoon in:

Vanochtend bleek dat pagina 2 in de krant een gewone pagina 2 was, met een column van Ozcan Akyol  over minister Hennis, de gebruikelijke korte berichten over diverse onderwerpen en een stuk  over de verdwenen Anne. En mijn cartoon over de wietrokende werknemers.Mass shootings in Amerika komen blijkbaar minder heftig binnen dan een terroristische aanslag in Europa. Bij mij werkt het net zo, moet ik bekennen.