Teneur 3 en Alcohol

Ik had een artikel over Airbnb dat ik toegestuurd kreeg door het AD om te illustreren, dus nogal vooringenomen gelezen.Dat is op zich niet zo gek, als je in Amsterdam-centrum woont. Bij het geluid van de tramlijnen 7 en 10, alle mogelijke hulpdiensten en Ubers die met 80 kilometer per uur over de vrije trambaan voor ons huis razen, heeft zich de laatste jaren het niet aflatende irritante geluid van rolkoffertjes gevoegd. Om maar niet te spreken van het geluid van onze deurbel, als er weer eens een stel Airbnb-ers bij het verkeerde nummer heeft aangebeld. Maar goed, het was dus een positief stuk, werd mij door de redactie ingepeperd, en ik moest een grote bewerkelijke illustratie(zie eerder deze week) opnieuw maken. En dat is deze geworden. Vandaag in het landelijke AD, niet alleen in de regionale kopkranten, zoals ik eerst dacht.