Woensdag 18 januari 2017

Ben me een ongeluk aan het schetsen voor een campagne van de Persgroep-kranten. Een grote campagne en daardoor ga ik teveel mijn best doen. Terwijl ik nu zo langzamerhand moet weten dat ik het van a-b-c-tjes moet hebben. Zoals deze:Tegelijkertijd moet ik Zusje eerder af hebben dan gebruikelijk, omdat ze bij de drukker in het weekend groot onderhoud hebben.Zoek het daarom ook daar dicht bij huis, de eeuwige strijd tegen de schermpjes.Ondertussen zijn Bier&co en ik na het lanceren van het speciale Doorzon-albumpje aan het nadenken over een echt Biereco-biertje. Het label is al klaar, dunkt mij!Ik ben te druk om de verzoekjes om het album af te handelen, wanhoop niet, binnenkort via de Facebook-pagina van Bier&co richtlijnen hoe je aan het albumpje kunt komen! Hint: je moet wel van bier houden…