Afval

Volgens het kabinet moet in 2050 al ons afval hergebruikt worden. AL het afval. Dat is een ambitieus programma. Er wordt nogal wat afval geproduceerd. Neem alleen al die onafzienbare brij aan rapporten die er in Den Haag wordt afgescheiden. Tegen 2050 moeten toch alle mogelijke rapporten over alle mogelijke onderwerpen wel geschreven zijn. Wat fantastisch als we die rapporten vanaf dan gewoon kunnen gaan hergebruiken! Hetzelfde geldt voor kamervragen en moties. Hergebruiken. En geen nieuwe meer opstellen, tot alle oude zijn hergebruikt. Die hergebruikte vragen, kunnen dan gewoon door robots worden ingediend. De computers zoeken bij elk denkbaar onderwerp, de vragen die daar al eens over zijn gesteld. Nu ik er over nadenk: de antwoorden op die vragen zijn natuurlijk ook al bekend! Dus een kabinet is eigenlijk ook niet meer nodig. We verherbruiken alleen Mark Rutte steeds weer, hij wordt onze  eeuwige herbruikbare premier. Rutte blijft immers altijd hetzelfde en is niet kapot te krijgen. Een soort robot, eigenlijk. Ik betwijfel of Rutte wel biologisch afbreekbaar is. bibu02_170916john