Leave Vrijdag 24 juni 2016

Ik heb mijn zin gekregen, ze gaan eruit, de Britten. Ben zo benieuwd wat er nu gaat gebeuren. Als de EU nu geen schoon schip maakt, is het einde in zicht. Ze zullen eindelijk in de onzin en soms zelfs waanzin moeten gaan snijden, want het is duidelijk dat zoals het nu gaat niet meer wordt gepikt. We zitten nu in een situatie dat mensen die we niet democratisch hebben gekozen, de meest idiote dingen kunnen doordrukken, zonder dat wij kiezers ze weg kunnen sturen. Opschoning moet vooral, omdat anders hier in Nederland ook iemand met een blonde Johnson-kuif opstaat om om een Nexit referendum te roepen. En anders wel een ventje met Buddy Holly-bril en een matrozenpetje. Dat wil je dan toch ook weer niet. En als dan straks in de USA een volgende man met een malle blonde kuif wordt gekozen(hebben die gasten allemaal dezelfde hair-consultant?), dan heb ik helemaal mijn zin gekregen als het erom gaat dat er weer eens iets moet gebeuren, maar of dat lachen wordt?BIBU02_240616JOHN