Buurman en Buurman donderdag 21 april 2016

Mocht je je afvragen wat een striptekenaar nou doet, zo’n hele dag thuis:  Prof. Dr. Dirk Visser(hierna te noemen Buurman) en Gerrit de Jager(hierna te noemen Buurman)zijn vanochtend naar het tuincentrum geweest, om een enorme pot en 120 liter potgrond(moet van De Buurvrouw Biologisch zijn)te kopen, om de net van Norma-Jean(hierna te noemen Overbuurvrouw)overgenomen potige sering te planten. Dat ging gesmeerd, al zeggen Buurman&Buurman het zelf, want na een uurtje in totaal, konden we al ‘Hajetoo!” proostend met onze espressootjes in het zonnetje ons werk bewonderen. En natuurlijk in de app-groep ‘De Buren’ de niet aanwezige leden van het Burendom met beeld en tekst op de hoogte te stellen van ons fraaie werk. De chat:( Buurman&Buurman sturen foto). Fenna: ‘Indrukwekkend’. India: ‘Diep’. Juliette: ‘Goed werk!’.Buurman&Buurman: ‘Hajeto!’.Juliette: ‘Nu zeker aan de koffie samen?’. Buurman&Buurman: ‘Al op. Zijn nu muurtje aan het metselen. Straks hek lassen’. Fenna: ‘Mannen, wat mannelijk!’ Buurman&Buurman: ‘O ja, en de barbecue aan het opstarten natuurlijk. Dirk denkt dat 5 liter spriritus niet genoeg is’. Fenna: ‘Lekker, een bbq’. Buurman&Buurman: ‘Is helaas net ontploft’. Fenna: ‘Had me er net op verheugd’. Buurman&Buurman: ‘Sorry, ben net even Dirk aan het verbinden. Hebben jullie ergens brandzalf?’. Juliette: ‘En hoe moet het nu met die worstjes en lekker stukjes zalm?’. Buurman&Buurman: ‘Typerend dat jij alleen daar aan denkt! Dirk is net weer bij kennis. Als dat je interesseerd’. Fenna: ‘InteresseerT. #gymnasium’.Buurman&Buurman: ‘Goh. Lekker belangrijk. Moet gaan. Dirk valt net weer weg’. Juliette: ‘Red ook de BBQ!’. Buurman&Buurman: ‘ Was het nou 1-1-2 of 1-1-3?’. Juliette: ‘Allebei proberen!’. Fenna: ‘9-1-1!’. Buurman&Buurman: ‘En bedankt, #gymnasium. Had net de dierenpolitie aan de lijn’.BIBU02_200416JOHN-blog