De Jager dinsdag 01 september 2015

Begin het nieuwe werkjaar(traditioneel vanaf 1 september bij de Doorzon-studio’s)met bezoek aan de dokter. Bij de oogarts bleek laatst de bloeddruk ‘aan de hoge kant’. Nu blijkt dat als die druk werkelijk 142 was geweest, zoals daar werd gemeten, ik meteen met gillende sirenes naar het AMC had moeten worden vervoerd. Nu bleek over een periode van een half uur een keer of vijf gemeten, mijn bloeddruk prima te zijn.Bij binnenkomst na hard fietsen(te laat vertrokken natuurlijk weer)was ie 133, na 7 minuten 121, na het lezen van een interview met Sophie Hilbrand weer 131, na het lezen van een interview met de directuer van het Van Gogh-museum 125, na het zien van de foto van Memphis Depay met Louis van Gaal, pardon Louis Vuitton-hoed en een Grand Foullard om de getatoeerde schouders, weer een uitschieter naar 130 en bij de laatste meting na een bakkie met de charmante assistente weer 125. Niks om je druk over te maken dus.BIBU02_010915JOHN blog