De Jager woensdag 01 juli 2015

En? Hebben jullie al een Hitteplan? We hebben na het sneeuwalarm(gaat in zodra het eerste vlokje langs een raam bij het KNMI dwarrelt) nu weer een volgende stap gezet in de betuttelingswaanzin: het is behoorlijk warm(voor Nederlandse begrippen dan)en nu moeten we allemaal in paniek raken en ons voorbereiden op het allerergste. We moeten twee liter water drinken. Dit wordt ons trouwens al heel lang opgedronken, opgedrongen bedoel ik, door de watermaffia. Hebben jullie dat wel eens gedaan? Twee liter water drinken? Zeker ook nog nooit zo vaak het toilet van binnen gezien? Of tijdens een autorit om het kwartier een wc langs de weg op moeten zoeken? We moeten GEEN, ik herhaal GEEN alcohol drinken! Dat is levensgevaarlijk! Awel, gisteren heb ik(ik had het hitteplan nog niet gelezen) het volgende gedronken: 3 espresso macchiato samen met Peter de Wit, een koppie thee, 2 biertjes aan het eind van de dag, en-toegegeven- 1 glas water bij het avondeten. Ongetwijfeld gooit mijn ziektekostenverzekering mij bij het lezen van dit wangedrag er nu uit, maar ik heb lekker geslapen en sta hier nu fris als een hoentje(en niet met mijn voeten in een teiltje water) deze update te maken. Ik heb nu ik deze waanzin nog eens op me in laat werken, trouwens wel opeens behoefte aan een teiltje.BIBU02_010715JOHN blog