De Jager dinsdag 12 mei 2015

Heb ik gisteren op deze plek eigenlijk mijn cartoon voor vandaag al verteld. Ik vond die barbecuebewolking waar ik het over had achteraf leuk voor een cartoon, bij deze. Beetje laat gepost, heb vanochtend koffie gedronken met Peter Loeb, een van mijn vroegere uitgevers. Als die twee oude mopperkonten uit de Muppet-show bespreken we eens in de zoveel tijd onze ergernissen. Zoals daar is het alarm op scooters. Pal voor onze neus -we zaten heerlijk in de buitenlucht bij de Pain Quotidien in de Beethovenstraat-stapte een middelbare scholier van een van de vele scholen in die buurt(India zit er ook)op haar scooter, waarbij dan automatisch het alarm afgaat, tenminste als je dat niet van tevoren even uitzet. Maar waarom zou je, dat alarm gaat vanzelf weer uit. Na een minuut of twee. Zag je haar denken terwijl ze verveeld in de kwaaie gezichten van twee oude kerels zat te kijken. In die twee minuten met een welliswaar irritante pieptoon kun je mooi je favoriete nummers op spotify opzoeken, koptelefoontje in en karren maar, uitlaatgassen uitwalmend over de croissantjes van die twee bejaardo’s. Chill.BIBU02_120515JOHN blog