Sponsors

Zit dankzij mijn dochter dik in het tennis tegenwoordig. Onvermijdelijk vertaalt zich dat langzamerhand in grafische bijdragen aan haar sport, van mijncoach-bijdragen moet ze het tenslotte niet hebben. Zo heb ik voor haar club Startbaan in Amstelveen ‘Palmpie’ getekend:

Manuel Bouwman, mijn dochters trainer en tevens clubmanager, vond de strook tussen de velden nogal saai en heeft langs die laan palmen laten zetten, met een verbluffend effect. Daar hoorde een mascotte bij, en dat is Palmpie geworden.

Voor een toernooi georganiseerd door haar andere trainer, Teun Kuijken van tennisschool Inspire Top Tennis in Amsterdam heeft Doorzon BV in de buidel getast als sponsor, met als tegenprestatie een grote banner langs het veld, zie hieronder:

Ik haast me erbij te zeggen, dat wij van Doorzon BV hier geen gewoonte van maken. Hoewel ik me een enkele ander keer kan herinneren dat wij als sponsor hebben opgetreden: dat was toen de Hortus Botanicus in Amsterdam nodig sponsors nodig had(schandelijk dat zo’n eeuwenoud instituut niet volledig door de gemeente Amsterdam in de lucht wordt gehouden, maar goed) en wij, analoog naar een bekend onderwerp uit De Familie Doorzon, een HEG hebben geadopteerd.