Margriet Winterfair

Vandaag is het mijn tweede dag op de Margriet Winterfair in de Brabanthallen in Den Bosch. Ik ontmoet daar mijn lezeressen en teken tijdens mijn gesprek met ze op bestelling. Ik heb daar al menige bijzondere ontmoeting gehad en altijd positief. Afgelopen maandag kreeg ik Jacqueline van 70 aan mijn tafel. Eerste indruk: charmante oma. Na het gesprek wist ik dat ze de hele wereld over heeft gereisd en in kindertehuizen heeft gewerkt en enorm veel afwist van bodemveredeling. Ze heeft Mexicaanse boeren geleerd hun grond niet uit te putten en Peruaanse boeren op 4ooo meter hoogte hoe ze hun land moesten irrigeren. Voor dat ze bij mij aanschoof, was ze net uit het vliegtuig uit Seoul gestapt. Louterende ontmoetingen, dus. En in mijn instagram-tijdlijn kun je zien hoe glamoureus het er vervolgens backstage aan toegaat!