Je moet de groeten van HACK hebben

Vers terug van een week tennissen in Cadiz, bleek mijn website weer gefukt. Dat maakte ik tenminste op uit de onheilspellende waarschuwingen die ik kreeg zodra ik mijn wachtwoord in wilde voeren. Eerst adviseerde mijn provider me nadrukkelijk vooral de aller-allerlaatste versies van wordpress bij te houden. Dat konden zij voor mij doen, boden ze meteen alleraardigst aan, voor 10 euro per maand, dat is 120 euro per jaar, dat dan weer wel. Je bent druk, je bent licht in paniek, men neemt je werk uit handen, je zegt doen, dan kan ik verder. De provider bedankte me hartelijk voor het vertrouwen en ging de site veiliger maken voor hacks. Vervolgens kreeg ik toen ik eindelijk aan de slag wilde, een nieuwe mededeling, namelijk dat Google een bepaalde toevoeging aan websites eist, sinds kort, om bij het Googelen tevoorschijn te blijven komen. Ook dat kon de provider voor mij regelen, wat een fantastische club is dat toch mensen, en nu voor slecht 3 euro per maand, dat is 36 euro per jaar. Geen geld. Meteen ook gedaan, ik wilde nu godverdegodverdegloeiende wel eens mijn site updaten. Ook voor het afsluiten van dit nieuwe abonnement werd ik hartelijk bedankt, mag ook wel, ik was in een kwartier 156 euro lichter. En of ik nu zelf dit en zelf dat en zelf zus en zelf zo wilde doen, allemaal dingen waar ik geen moer van snap en waar zelfs mijn websiteman Bas Dorbeck echt even in moest duiken. Dus ik had voor 36 euro een mailtje van mijn provider gekocht, waarin stond dat ik het nu allemaal toch zelf moest doen. Anyway, dat is de reden van de radiostilte van afgelopen dagen. Hieronder de cartoons die ik in die tijd had willen updaten.