Happy Meal

De uitvinder van de Big Mac, Jim Delligatti, is overleden op 98-jarige leeftijd. Sinds hij de Big Mac had ‘uitgevonden'(Jim stapelde gewoon twee burgers op elkaar, duh)in 1967, at hij elke week wel een keer een Big Mac. En daar is hij dus 98 jaar mee geworden. Terwijl die beste man dus al die jaren puur GIF tot zich heeft genomen! Tel maar mee: BROOD! De heroine van de 21 ste eeuw! Brood is hart!stik!ke! SLECHT! Brood rijmt niet voor niks op DOOD! Dan de burger zelf, wat zeg ik, burgers, meervoud, die zijn van, ik durf het hier haast niet te schrijven, van VLEES! Als brood al de heroine van de 21ste eeuw is, wat moet vlees dan wel niet zijn?? En alsof dat nog niet genoeg is, qua moordadigheid, zit er ook nog gesmolten KAAS op! Transvetten! Tezamen een trio SLUIPMOORDENAARS in de schijf der dood van vijf! Ja,ja, dan proberen ze de boel op te pimpen met een sneu stukje tomaat en een verlept slaatje bla. Dat de creator van deze misdaad tegen de menselijkheid, in vrijheid 98 heeft mogen worden, is natuurlijk een grote schande. Ook dat hij die leeftijd uberhaupt heeft bereikt is een gotspe, die spot met alle fundamentalistische voedselwetten van de food-babes uit de grachtengordel. Kan! Niet!bibu02_021216john