Europese Emissie

De verantwoordelijke Pool van Milieu in de Europese Commissie geeft de Italiaan van Industrie de schuld. En de Duitse waakhond(een Duitse herder, neem ik aan)heeft liggen pitten voor zijn hok. In ieder geval ging de controle van de dieselemissiewaarden met de Franse slag, zodat de autokopers met een Dutch treat zitten. De raad van bestuur van Volkswagen laat het verder Syberisch koud. Die hebben vorig jaar net voor de opgelegde miljardenboetes, nog even de man een miljoen of vijf aan bonussen opgestreken. Voorlopig is er niemand verantwoordelijk. Ze bekijken nu of ze ons autokopers de schuld kunnen geven. Dat we zo stom waren niet eerst in de wetenschappelijke rapporten te zijn gedoken, voor we zo’n gore auto kochten. Nu hebben wij consumenten het milieu vervuild.bibu02_201216john-blog