Append fietsen(fietsend appen)

Wordt appen op de scooter ook verboden? Graag.

Een groot voordeel van het hebben van een klein kind, is dat je je in haar bijzijn moet gedragen. Dus sta je op de fiets braaf voor ieder rood stoplicht te wachten, met je kleintje voor in het stoeltje. Zodra het groen wordt ga je fietsen, om bijna doormidden te worden gereden door een blonde appende doos op een scooter, die uiteraard daardoor het rode licht niet heeft gezien. En die. terwijl ze jou en je kind ternauwernood ontwijkt, tegen je schreeuwt ‘Kijk uit, klootzak!’. Je ziet het geschrokken lieve hoofdje met twee minivlechtjes voor je, en je schreeuwt NIET terug ‘ je rijdt godverdomme door rood, stomme gratenkut!’, maar doet er, beheerst als je bent, het zwijgen toe. Waarop het kind voor in het stoeltje tegen je zegt: ‘wat deed je fout,pap?’ AAAAARRRGHHHH!!!bibu02_131216john-blog