De Jager vrijdag 09 april 2016 Stemmen

Sorry voor het niet updaten gisteren. Ik heb met Jean-Marc van Tol meegedaan aan de nieuwe taalquiz de Tafel van Taal (onze aflevering, de allereerste trouwens, is op 25 april om 19:55 op NPO 2)en televisie betekent hangen, in dit geval met onze tegenstanders Marco Verhoef(van het weer) en Astrid Kersenboom(van het Journaal), urenlang en uiterst gezellig, maar bij thuiskomst was ik compleet gaar en zat ik nokvol marsen en nutsen en bounties, want die ga je dan allemaal op zitten eten, ze staan tenslotte op tafel. Vandaar. En nog een excuus: ben ik woensdagavond met mijn grote mond dat ik tegen referenda ben toch gaan stemmen. Vond mevrouw De Jager gezellig, als ik even met haar meestemde. Dus heb ik NEE gestemd. Of JA, daar wil ik vanaf wezen. BIBU02_070416JOHN-blog