De Jager vrijdag 18 maart 2016 Rijdende Rechter

Ik ken de Rijdende Rechter! DAT gaat me schelen bij de strijd tegen de Boze Buurman met zijn overhangende misselijke gouden regen takken! John Reid, de nieuwe Rijdende Rechter, is naast jurist, ook een collega stripmaker van mij(Fokke&Sukke). Anyway, ben benieuwd vandaag, naar die’ A-politieke’ rechters, die ze hebben proberen te vinden voor Wilders’ proces nummer zoveel. Dat moeten dan haast wel een stelletje hersendoden met een omgekeerd trechtertje op hun hoofd zijn. Als we zo gaan beginnen, krijgen we net zulke idiote toestanden als in de USA, waar de juryleden NIETS over de verdachte en zijn zaak mogen weten. Herinneren we ons nog het proces tegen O.J.Simpson? Heel de wereld had gekeken naar de live uitgezonden knotsgekke achtervolging, nog even afgezien van het feit dat Simpson echt wel heel erg bekend was in Amerika-en daarbuiten. Toch moesten ze voor de jury een tiental figuren vinden, die EN nog nooit van de man hadden gehoord, EN nooit iets op tv hadden gezien over de achtervolging. Dus zat het juryvak vol met mensen uit een streek waar de electriciteit nog niet was doorgedrongen. Zo kon het gebeuren dat O.J.Simpson werd vrijgesproken.BIBU02_180316JOHN-blog