De Jager dinsdag 23 februari 2016

Ik ben al lange tijd een fan van Boris Johnson. Ik lees al tientallen jaren The Daily Telegraph, vanwege de beste cartoonist ter wereld, Matt, en de columns van Boris Johnson. In zijn columns heeft hij het reilen en zeilen in Brussel zodanig aanstekelijk belachelijk gemaakt, dat ik ook voor een Brexit zou zijn, mocht ik een Engelsman zijn. Ik ben ontzettend benieuwd naar het effect. Want ook hier zijn de doemscenario’s niet van de lucht, zoals bij elke verandering die dreigt, maar het valt over het algemeen altijd ontzettend mee. Laten we eens kijken wat er gebeurt en misschien kunnen wij dan ook eens van die belachelijke betutteling vanuit Brussel af. Kinderen onder 8 jaar mogen geen ballonnen opblazen, grote zijruiten in vrachtwagens zodat het probleem van de dode hoek is opgelost, mag niet. Frankrijk wil het niet. Pourqoi? Dat weet niemand. Ik verzin deze dingen niet, er zijn nog veel belacherlijke regels. Daar moeten we nu maar eens vanaf en wie weet neemt Boris met Engeland daar het voortouw in. Want hij heeft volkomen gelijk als hij zegt dat wij worden betuttelt door eikels die we niet eens weg kunnen stemmen. We willen onze eigen weg te stemmen eikels terug!BIBU02_230216JOHN