De Jager vrijdag 11 december 2015

Poe, dat was een fors meninkje, afgelopen, wat was het, dinsdag, over de extreem rechtse blondjes van Europa-trouwens, die platinablonde kleindochter van Mussolini, waar is die gebleven, die zou nu mooi garen kunnen spinnen bij de verrechtsing van Europa. Anyway, diverse lezers reageerden, alles in het beschaafde hoor, hartelijk dank voor de reacties, met wat gefronste(gefronsde?)wenkbrauwen, over de inderdaad misschien wat gratuite-om maar even in het Frans te blijven-vergelijkingen die ik met Het Verleden maakte. Ik hou nou eenmaal niet van extremiteiten en dan moet ik me er zelf natuurlijk ook niet aan bezondigen. Dat gezegd hebbende, zo slap en  genuanceerd en beschaafd en licht-klassiek op de zaterdagmiddag-matinee als die Alexander Pechtold hoeft van mij nou ook weer niet. Sjeezus, wat een doorzichtige moves maakt die man rond het belastingplan van die leuke staatssecretaris Kwiebus. Ook voor Sinterklaas ‘Onderhandelen voor Dummies’ gekregen, zeker?duh 66