De Jager maandag 07 september 2015

Die tattoo’s gaan irriteren vinden jullie niet, als je speelt als een oude krant? Het komt omdat die ventjes teveel tijd hebben. Hun denken wordt dag in dag uit beheerst door enorme dilemma’s: zal ik vandaag weer naar de Porsche-dealer gaan? Maar ik heb er al drie. Met het voetbalvrouwtje de twintigste Louis Vuitton tas gaan kopen? Mwah. Nou, dan laat ik De Nachtwacht maar op mijn in de sportschool opgepompte borstkas tattoeeren. Ik denk dat al die vrije tijd nu in extra trainingen moet worden gestopt. Iedere voetballer uit Oranje die bij de volgende ronde voor de EK-kwalificatie tijd blijkt te hebben gehad er een tattoo bij te laten zetten, valt buiten de selectie. En als we definitief worden uitgeschakeld beginnen we met een frisse nieuwe lichting spelers. Zonder tattoo’s, dat spreekt vanzelf.BIBU02_070915JOHN blog