De Jager er even tussenuit

Ik heb jaren geleden besloten dat vakantie ook echt vakantie is. Ik heb menige trip te stressvol gemaakt door te blijven doorleveren aan de kranten, soms was dat ook een eis van de opdrachtgever. Maar ik heb behoefte aan een jaarlijke nieuws-stop van minimaal 3 weken. Hoe leuk mijn werk als actueel-werkende cartoonist ook is, het nieuws komt me op een gegeven moment de neus uit, met name omdat er echt heel erg veel enorme klootzakken in de wereld actief zijn, het lijstje kunnen jullie zelf wel invullen. Helaas betekent het ook een drie weken lange stop van updates op deze site. Ik had het anders gepland, degene die tijdens onze vakantie in huize De Jager zit en bovendien van mijn studio gebruik maakt, is perfect in staat het door mij klaargelegde artwork up te daten. Maar dan had ik dat ook wel moeten doen, dat voorbereiden. Daar is het niet van gekomen. Teveel (betaald) werk dat voorging. Ik hoop dat jullie mijn site weer willen checken, vanaf 17 augustus ben ik weer present. Hartelijk dank voor jullie veelvuldige bezoek en tot later!BIBU02_250715JOHN blog