De Jager donderdag 16 juli 2015

Was een beetje lazy met updaten. Sorry. Kleine mevrouw De Jager was 3 dagen op tenniskamp en Grote mevrouw De Jager en ik hebben het er even van genomen. Niet dat we alleen maar hebben gelanterfand. We hebben mijn studio uitgekamd, die was in de afgelopen jaren dichtgegroeid. Veel vergeten en interessante dingetjes tegengekomen, ik wil ze hier en op instagram(GERRIT_DE_JAGER)regelmatig gaan posten. Ook gechilled natuurlijk. Maandagavond met schoonzus MTM naar  Paradiso  voor de band van Trevor Horn, producer van ontelbare jaren ’80 en ’90 hits van Grace Jones, Yes(waar hij ook in speelde), Frankie Goes To Hollywood, ABC en natuurlijk Seal, die tot onze grote vreugde ook mee was gekomen in de bus, evenals Lol Creme van 10 cc. Wie niet kwam opdagen was Jett Rebel. Moet je voorstellen, gelouterde muzikanten als Trevor Horn en Lol Creme studeren een nummer van je in, en dan kom je gewoon niet. Ze had Geen Zin. Of zo. Uiteraard werd dit met Engelse humor opgenomen. Trevor Horn kondigde de no-show van Jet(vorige week nog uit de damespashokjes van de H&M gegooid)lakoniek aan en zei dat ze gelukkig wel een vervanger hadden kunnen regelen, namelijk ‘Grace Jones’ neefje’. En daar kwam Seal het podium opgeklommen. In topvorm, muzikaal en lichamelijk, ik kon mijn begeleidsters nog net opvangen. Die voelde zich blijkbaar dus niet te goed voor het hobbybandje van deze  oude keurige Engelse mannen. En om de hits van de andere Horn-artiesten te zingen(en Lol Creme’s ‘I’m not in Love, prachtig). Geheel onverwacht daarna biertjes gedronken met een door de wol geverfde Nederlandse muzikant, Rob Bolland(schrijver van een wereldhit van Staus Quo) en zijn zoon. Niet dat wij elkaar kennen, MTM wel, die zit in die business, en die stelde ons aan elkaar voor, we raakten aan de praat in de hal, en het was enorm gezellig. Mooi zo’n avond. En dan thuis als sissy’s het kleine mevrouwtje De Jager missen.BIBU02_160715JOHN blog