De Jager woensdag 06 mei 2015

Het noodweer kwam dus inderdaad gisteren en de tenniswedstrijd van India werd uitgesteld tot daarna. Toen bleef het echter wel stormen en werd mijn dochter eerder verslagen door de wind dan door de twee jaar ouder en twee borsten grotere tegenstander. Zometeen weer een wedstrijd om half twaalf, weer tegen zo’n 2 jaar oudere grotere beer van een meid, heb haar gisteren zien spelen tegen India’s  tennisvriendin Juliette, dat is een frele francaise(vandaag jarig, wordt 13) en ik denk dat India toch kansen heeft. India heeft haar partij tegen Juliette maandag gewonnen 6-1 7-5. In de auto er naar toe zongen ze tegen elkaar I will always love you, ik heb ze uitgelegd dat dat niet de juiste wedstrijdmentaliteit is. Over sport gesproken, hieronder mijn cartoon voor vandaag. Tot morgen.BIBU02_060515JOHN blog