De Jager dinsdag 25 mei 2015

Heb ik gisteren mijn cartoon voor vandaag al weggegeven. Leuk om een kijkje in de keuken te geven, maar het was niet de bedoeling dat het schetsje helemaal rechts er ook op kwam. Een vrije dagen overkill, zo voelt het zo langzamerhand. Gisteren keek ik in de agenda van mijn dochter India en die heeft volgende week haar laatste normale volledige lesweek van dit schooljaar. Dan komt de repetitieweek, de docentenvergaderingen en dan nog wat sportdagen en dat soort dingen, en dan is het alweer zomervakantie. En ik heb het idee dat we net terug zijn van de meivakantie. En dat ze pas sinds een paar weken op de middelbare school zit! Als de middelbare schooltijd in dit tempo zo verder gaat, zitten mevrouw de Jager en ik voordat we het beseffen weer met elkaar opgescheept.BIBU02_260515JOHN blog