Songlife

 

Boekomslag voor mijn graphic novel Songlife, die gepland staat voor eerste helft 2021. Het boek gaat over de liedjes die als een soundtrack bij mijn leven zijn gaan horen. Maar ik maak ook uitstapjes naar naar aan muziek gerelateerde gebeurtenissen, zoals mijn bezoek aan de onlangs overleden Eddie van Halen en zijn broer Alex in Los Angeles.

 

Pagina’s uit mijn eerste helft 2021 te verschijnen graphic novel, met als werktitel ‘Songlife’. Dankzij mijn samenwerking met Jean Marc van Tol lukte het in 2006 met Strips In Stereo om mijn twee passies, muziek en strips, samen te brengen. Nu denk ik weer iets te pakken te hebben waarin ik die twee voor mij belangrijke zaken samen kan brengen. Uitgeverij Concerto Books gelooft daar ook in en is voornemens het boek uit te brengen. Het verschijnen van het boek zou samen moeten gaan met een expositie in die legendarische platenwinkel Concerto.