Hoe heeft u Uw bezoek aan gerritdejager.nl ervaren?

Om gek van te worden, als je zoals ik een plichtsgetrouw mens bent, zo’n eentje die anderen niet wil teleurstellen, of nog wat ernstiger gezegd, de neiging tot pleasen heeft, zijn de voortdurende mailtjes van instanties waar je mee in contact bent geweest, al dan niet met een vraag, dan wel om iets te bestellen, HOE U HET CONTACT HEEFT ERVAREN! Aaargh. Ik ben iemand die er al moeite mee heeft als Miep van Googlemaps zegt dat ik rechtsaf moet slaan, rechtdoor te rijden, omdat ik weet dat rechtsafslaan geen goed idee is in die straat. Ik vind het dan pijnlijk om de ingeblikte computerstem teleur te stellen. Ik heb dus ook de neiging om alle tevredenheidsonderzoeken in te vullen, maar er is geen beginnen meer aan. Dan krijg je dus een REMINDER HOE HEEFT U HET CONTACT MET PLAKBANDHOUDER.NL ERVAREN. En dat drukt dan toch op me. En nu helemaal, want ik lees net dat als je dat negeert, de kans dat je straks nog ergens een huurauto kunt krijgen ernstig daalt. Of een loodgieter. Of een huis. Of een plakbandhouder.