Werk Maandag 06 feb 2017

Zondag 05 februari was zo’n dag, die je er af en toe tussen hebt, en altijd als het heel beroerd uitkomt. Een individu zonder leven, vond het leuk om mijn website te hacken. Nogal sneu, een eenmanswebsiteje met 600 bezoekers per dag plat leggen, dat betekent toch dat je het grote werk, zeg het twitteraccount van The RealDonaldTrump, niet aan kan. Ben ik toch een zondagmiddag mee zoet, en Bas Dorbeck mijn websitebouwer van Dutchcomics, op zijn vrije zondagmiddag ook. Ondertussen moest de dagelijkse John-cartoon voor het Algemeen Dagblad eruit. Gezien de omstandigheden had ik het superactuele nieuws niet gevolgd, dat het stembiljet helemaal niet breder hoeft vanwege 31 partijen, omdat er maar 28 door de eindronde waren gekomen. Dit werd mij zondagavond op uiterst vriendelijke manier te kennen gegeven door de eindredacteur. En of ik dus ook zo vriendelijk wilde zijn een nieuwe cartoon te maken. Dit alles medegedeeld door een aan mijn kant met pizzadeeg verklonterde mobiele telefoon. Zondag Pizza-avond. Zelfgemaakt. Hieronder mijn verhernieuwde bijdrage aan de krant van maandag 06 februari.Maandag 06 februari begint met de wekelijkse cartoon voor Bouwmaat, hieronder een vorige bijdrage.