Vrijdag de Dertiende deel 3

Overleg met vormgeefster van boek waar ik illustraties voor aan het maken ben. Heeft er het volste begrip voor dat Opa geen verstand heeft van ‘transparante lagen’ etc. Zij zal de mantelzorg voor mijn tekeningen verder op zich nemen.

Een van de twee niet-betalers maakt meteen mijn geld met spoed over na mijn belletje. Klasse. De andere niet-betaler reageert nu ook.

Mijn agenda op instagram gezet. Peter Jochems reageert tamelijk hilarisch op het ‘Florence’ wat regelmatig in mijn agenda staat deze week. ‘Heerlijk ronddwalen in het Uffizi’. Heerlijk ronddwalen in Rijswijk zul je bedoelen, Peter. Daar zit zorginstelling Florence, waar ik al jaren voor werk.

Zes schetsen gemaakt voor abri-campagne van de gezamenlijke kranten van de Persgroep, die rond verkiezingstijd door het land heen moeten worden geplaatst. Hein de Kort, Bas van der Schot en Thom Janssen doen ook mee.Onderwerp cartoon John voor het AD dit keer ook weer van de middag-editie van Nu.nl geplukt. Het strand van Bloemendaal wordt overspoeld door schorriemorrie.