Zusje album 1 klaar

Het eerste album van Zusje voor uitgeverij Strip 2000 is klaar. Het laatste loodje was een tekening voor de titelpagina, hieronder afgebeeld. Het album heet Zusje Nummer 1, hoewel het niet de eerste bundeling van Margriet-strips is. Het zijn wel pagina’s die nog nooit gebundeld zijn, ik heb de draad opgepikt waar ik in 2004 met het album Zusje Denkt Groot ben gestopt. De pagina’s die begin jaren ’00 in 4 albums zijn verschenen zullen ook weer gebundeld worden en uitgebracht worden onder de titel Zusje Classic, of iets dergelijks. Waar ik de draad oppik is juist een hele sterke serie pagina’s denk ik. Alle rollen zijn ingevuld, de karakters van de diverse figuren inmiddels uitgewerkt en de thema’s nog steeds actueel. Binnenkort in de verkoop!zusje 1 titelpagina ill blogversie