De Familie Doorzon Verherbouwkit

Er verschijnen al jaren geen hele pagina’s  van De Familie Doorzon meer. Toch ontstaat er zo langzamerhand een heel nieuw album van De Familie Doorzon als je de stukjes en beetjes  De Familie Doorzon die her en der nog steeds verschijnen aan elkaar plakt. Zo is er al jaren de Firma Evenweg, een merkwaardig samenwerkingsverband tussen Rene van de Firma Biereco en Toon Ladder, de platenproducent die tevergeefs probeerde Doortje Doorzon te lanceren als popzangeres. Samen runnen ze een Installatiebedrijf dat maandelijks op twee stroken acte de presence geeft in het blad Technoscoop van Technische Unie. De Firma Biereco zelf treedt elk kwartaal op in het blad Bouwzone, dat weer een strook Doorzon oplevert. En dan schiet het sinds kort echt op met de wekelijkse verschijning van De Familie in Disco Doorzon, de strook die wekelijks in het AD verschijnt ter ere van 50 jaar Top 40. Als je dat samenstelt heb je vier stroken De Familie Doorzon, en dus een hele pagina. Vul dat aan met de hele pagina’s Theo&Moes(waar zojuist voor de abonnees van Metaaljournaal een mini album van is verschenen), waarin Theo van de Biereco’s stagiaire Moustafa de beginselen van de metaalindustrie bijbrengt en we zijn al aardig bezig een nieuw De Familie Doorzon album te vullen.evenweg 114 ts jan 2013 blogbiereco bouwzone strip 1disco doorzon 02 amy winehousetheomoes 9 blogversie